Psorijaza.rs na Facebook-uPsorijaza.rs na Twitter-u
POČETNA STRANA
O PSORIJAZI
UTICAJ NA ŽIVOT
LEČENJE PSORIJAZE
ŽIVETI SA PSORIJAZOM
VIDEO MATERIJALI
GALERIJA
ARHIVA
KONTAKT
POSTANITE ČLAN

Preuzmite besplatni priručnik za pacijente, u .PDF formatu:
"ŽIVETI SA PSORIJAZOM"

PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO


Datum:

Ovim dajem saglasnost Udruženju Pacijenti protiv psorijaze 3P (u daljem tekstu „Udruženje“) da registruje i čuva moje lične podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 97/2008, 104/2009 - dr. zakon, 68/2012 - odluka US i 107/2012), a u svrhu sprovođenja ciljeva Udruženja, za svrhe slanja obaveštenja i obezbeđivanja učestvovanja na edukativnim događajima i akcijama koje organizuje ili sprovodi.

Vaši lični podaci će biti procesuirani od strane Udruženja i trećih strana koje obezbeđuju podršku za ostvarivanje ciljeva sa odgovarajućim garancijama o zaštiti privatnosti ličnih podataka koje ste dostavili. Prikupljanje podataka o ličnosti je dobrovoljno i nemorate da ostavite sve podatke u slučaju da ne želite. U skladu sa važećim Zakonom imate pravo na uvid, kopiranje, prepis, izmenu, dopunu, ažuriranje i brisanje, kao i prekid i privremenu obustavu obrade podataka koji se odnose na Vas. Ako želite da ostvarite bilo koje od ovih prava, molimo Vas da nas pozovete na telefone: 060/32-46-042; 064/11-41-234   ili nam pišite na e-mail: pacijentiprotivpsorijaze@hotmail.rs .

Izjavljujem da su navedeni podaci u prethodnom tekstu tačni, da sam upoznat/a sa Statutom Udruženja, te da ću se kao član Udruženja njega pridržavati.