Povratak na vesti

Rešite se psorijaze! - Dejan Lazić

03.03.2022

Dragi prijatelji,

Zovem se Dejan Lazić, imam 32 godine i dolazim iz Dobrinaca (Ruma). Ovim putem, podeliću sa vama svoje iskustvo i put koji sam prošao u borbi sa psorijazom. Ona se pojavila u prvom razredu srednje skole, kada sam imao 17 godina. Na koži su mi se pojavile prve promene koje su mi izazivale nelagodnost i svrab i nakon mesec dana ispitivanja utvrdilo se da je u pitanju psorijaza. Nakon te dijagnoze, krenuo sam u potragu za rešavanjem ovog problema. Na petnaestogodišnjem putu do pronalaska konačnog rešenja, pretrpeo sam mnoge neprijatnosti od strane društva, nisam mogao da vodim normalan život i noćima nisam spavao od bolova. Tri puta sam bio na bolničkom lečenju gde sam svaki put ležao po tri nedelje i nikakvih promena nije bilo, da bih na preporuku od drugarice pronašao Facebook stranicu Udruženja pacijenata obolelih od psorijaze 3P. Kontaktirao sam ih tim putem i ubrzo dobio informacije koje će promeniti moj način lečenja. Odlazim kod preporučenog lekara gde započinjem novi vid terapije i dobijam nadu da ću konačno rešiti svoj problem. Nakon samo par meseci lečenja bio sam preporučen za biološki lek.
Od dobijanja prve inekcije biološkog leka prošlo je 2 meseca, a promene na koži su mi nastale nakon samo tri nedelje primanja biološke terapije . Moje trenutno psihičko stanje naspram stanja od prethodnih par godina je neuporedivo bolje. Oženio sam se i uživam u svakodnevom životu.
Ovo je moja priča. Bilo je teško. Ali željom, uz upornost i podršku koju sam imao od strane Udruženja uspeo sam i da pronađem lek. Ne klonite i ne odustajte, već sada krenite da radite na sebi i rešite se psorijaze!

Tretirajte psorijazu ozbiljno!

  • Facebook
  • Psorijaza.rs
  • YouTube
  • E-mail: pacijenti3p@gmail.com
  • Psorijaza

    Sveobuhvatni izvor informacija o psorijazi - uključujući mogućnosti lečenja i praktične savete koji će vam pomoći da smanjite fizičke i emocionalne posledice koje psorijaza može imati na vaš život.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram