Povratak na vesti

Rešenje postoji! - Aleksandar Jević

06.02.2022

Dragi čitaoci,

Zovem se Aleksandar Jević, imam 25 godina i dolazim iz Kikinde. Ovu priliku ću iskoristiti da sa vama podelim svoje iskustvo i put koji sam prošao u borbi sa psorijazom. Ona se pojavila na početku mojih studija, kada sam imao 19 godina. Na koži su mi se pojavile prve promene za koje će se nakon godinu dana ispitivanja utvrditi da je psorijaza. Nakon dijagnoze problema, krenuo sam u potragu za adekvatnim rešenjem. Na petogodišnjem putu do konačnog rešenja, verovatno kao i većina vas, prolazio sam kroz mnoge neprijatne situacije koje na mene nisu ostavile samo fizički već i psihološki trag. Kao mlada osoba, željna druženja, izbegavao sam ista zbog neprijatnosti koju mi je prouzrokovala psorijaza. Pored te neprijatnosti bio je prisutan i bol zbog kojeg sam imao dosta neprespavanih noći. Menjao sam ishranu, koristio razne losione i nepouzdane masti i kreme, da bih nakon slucajne pretrage pronašao Facebook stranicu Udruženja pacijenata obolelih od psorijaze 3P. Kontaktirao sam ih tim putem i ubrzo dobio informacije koje će promeniti moj dalji tok lečenja. Nakon konsultacija i dobijenih informacija, otišao sam kod preporučenog lekara gde sam i započeo novi vid terapije koja mi je ulila nadu da rešenje stvarno postoji. Nakon samo par meseci lečenja bio sam preporučen za biološki lek.

Od dobijanja prve inekcije biološkog leka prošlo je 4 meseca, a promene na koži su mi nestale nakon samo dva meseca. Moje trenutno psihičko stanje naspram stanja od prethodnih par godina je neuporedivo bolje. Zaposlio sam se, živim normalno i više nemam prepreka u svakodnevnom životu.

Ovo je ukratko moja priča. Ovim putem bih želeo da sve ljude obolele od psorijaze ohrabrim da ne odustaju od svoje bitke i da budu uporni, jer rešenje sigurno postoji!

Tretirajte psorijazu ozbiljno!

  • Facebook
  • Psorijaza.rs
  • YouTube
  • E-mail: pacijenti3p@gmail.com
  • Psorijaza

    Sveobuhvatni izvor informacija o psorijazi - uključujući mogućnosti lečenja i praktične savete koji će vam pomoći da smanjite fizičke i emocionalne posledice koje psorijaza može imati na vaš život.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram